Thuis in detailhandel

Laat de techniek maar aan ons over!

Het is voor velen zo normaal om even een winkel binnen te lopen. Wat men zich vaak niet realiseert is dat er achter de meeste winkels heel veel techniek schuil gaat.

Niet alleen verlichting, kassasystemen, verwarming en/of koeling maar ook zelfscansystemen, geluid- en beeldsystemen voor actuele informatie over de nieuwste trends, camera observatiesystemen, (brand)veiligheidssystemen maken veelvuldig deel uit van de technische installaties in de detailhandel.

Alleen al op gebied van verlichting zijn er belangrijke keuzes te maken als u uw waren zo mooi mogelijk wilt aanlichten. Het aanlichten van kleding is bijvoorbeeld heel wat anders dan het aanlichten van elektronische apparatuur, cosmetica of vers-waren zoals vlees, kaas en brood.

Nieuwsgierig? Op onze pagina projecten krijgt u een indruk van de door ons gerealiseerde projecten in de detailhandel.

 

Thuis in detailhandel

Onze productspecialisten hebben al vele nieuwbouwwinkels en verbouwingen van bestaande winkels gerealiseerd. Zowel in de rol als engineer/adviseur als in uitvoering van werkzaamheden en de service en onderhoud na oplevering, kunnen wij u geheel ontzorgen. Daarmee kunt u uw focus houden op hetgeen waar u goed in bent, de bedrijfsvoering van uw eigen bedrijf.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Discipline-Detailhandel-2
Discipline-Detailhandel-3
Neem contact met ons op!

Nieuwste technische trends in detailhandel toepassen?