Doordacht in duurzaam

Omdat energiebronnen schaars zijn!

Bij Van der Weerd Installatietechniek streven we naar duurzaam wonen en werken door efficiënte en energiebesparende oplossingen te creëren. Denk hierbij aan warmteterugwinning, smart grid en bijvoorbeeld zonnepanelen.

Daarnaast is het energieneutraal bouwen op dit ogenblik al bijna de norm in nieuwbouw. Een woning of gebouw dat energieneutraal wordt opgeleverd, wekt de zelfde hoeveelheid energie op die het gebruikt. Een juiste onderlinge samenhang tussen bouw- en installatietechnische aspecten is daarbij belangrijk. Bij een “Nul Op de Meter” oplossing gaan we nog een stapje verder en wordt er nog meer energie opgewekt om ook de gebruiksgebonden energie van bijvoorbeeld computerapparatuur, huishoudelijke apparatuur en verlichting af te dekken. Prachtige oplossingen die doordacht en duurzaam zijn.

Doordacht in duurzaam

Bij Van der Weerd Installatietechniek adviseren we graag welke installaties voor duurzame oplossingen gebruikt kunnen worden. Een schoon milieu begint bij onszelf, de vraag uit de markt neemt toe en gelukkig biedt de installatietechniek mogelijkheden; omdat we voortdurend bezig zijn met innovatie, juist op het gebied van duurzaam installeren en comfort.

Aan de James Wattstraat 2 te Franeker kunnen wij u op het gebied van zonne-energie vakkundig voorlichten en vindt u diverse opstellingen van de meest moderne zonnepanelen, omvormers, bevestigingsmaterialen en uitleesapparatuur. Onze medewerkers hebben hierbij oog voor de juiste materialen, de dakconstructie en windlasten maar ook voor persoonlijke veiligheid van mens en dier in de omgeving. Als BRL6000 gecertificeerd bedrijf voldoen wij aan alle veiligheidsmaatregelen met betrekking tot veilig werken, voor u en voor onze medewerkers.

EcoNed samenwerkingsverband

Van der Weerd Installatietechniek is een van de deelnemers aan het EcoNed samenwerkingsverband. Dit is een samenwerking tussen ruim 40 middelgrote elektrotechnische installateurs verspreid over Nederland. De EcoNed installateurs leveren zonnepaneelsystemen en zonneboilersystemen (op maat) voor zowel zakelijke gebruikers als particulieren. Wij verzorgen hierbij het gehele traject: advies, installatie, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zodoende heeft u slechts 1 aanspreekpunt omtrent eco-energie toepassingen. Neem gerust contact met ons op!

Doordacht in duurzaam 1
Doordacht in duurzaam 3
Contact opnemen

Heeft u een duurzame oplossing in gedachten? Vraag naar de mogelijkheden!