Vakkundig in utiliteit

Slim omgaan met techniek

Ons bedrijf is groot geworden met de vele uitgevoerde utiliteitsbouwprojecten.

Met onze kennis en ervaring op dit gebied, zijn wij al vele bedrijven en instelling van dienst geweest met het maken van slimme, duurzame en comfortabele installaties waarmee wordt beantwoord aan de wensen van de opdrachtgever, waarin duurzame oplossing worden geïmplementeerd en waarmee regelgeving volledig wordt gerespecteerd.

Omdat in ons bedrijf alle installatietechnische disciplines zijn vertegenwoordigd, zijn wij voor u één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt. Uiteraard mag u rekenen op een professionele en kundige aanpak om uw doelstellingen te realiseren. Dat is ons vak, dat doen wij graag en daar zijn wij goed in.

Nieuwsgierig? Op de pagina projecten krijgt u een indruk van de door ons gerealiseerde projecten in de utiliteit.

 

Vakkundig in utiliteit

Met kwalitatief hoogwaardige installaties en onze snelle 24/7 servicedienst, dragen wij bij aan de continuïteit van uw bedrijf en/of instelling. Door kennis van regelgeving kunnen wij u doorlopend blijven informeren en adviseren over onderhoud en inspecties aan uw installaties zodat deze blijven voldoen aan de door de overheid, de verzekeraar of u zelf opgelegde kwaliteits- en/of veiligheidsnormen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Discipline-Utiliteit-3
Discipline-Utiliteit-1
Neem contact op

Meer weten over utiliteit? Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek.