Sanitair, gas- en waterleiding

Stijlvol en op het juiste peil!

Sanitair is er in vele soorten, maten en uitvoering. Wenst u zakelijk sanitair met een solide uitstraling, luxe sanitair met veel comfort en een moderne uitstraling of sanitair voor een speciale toepassing zoals recreatie of zorg. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Ondersteund door vooraanstaande leveranciers en fabrikanten uit de sanitair markt, kunnen wij voor iedere unieke situatie een unieke oplossing aanbieden.

Ook op gebied van leidingwerk voor warm- en koud water of gas kunnen wij adviseren, engineeren en installeren. Zeker als het gaat om tapwater (drinkwater) is er veel regelgeving om de veiligheid ten aanzien van b.v. legionella’ te waarborgen.

Gedegen leidingberekeningen zorgen voor een juiste waterdruk bij uw tappunten voor gas- en waterleiding. Daarnaast kan het gebruik van een waterontharder in vele situaties een welkome oplossing zijn om onderhoudskosten te beperken en onnodige slijtage aan kranen en sanitair te voorkomen. Dat is ons vak, daar zijn wij goed in, daar kunt u op vertrouwen.

Vragen over sanitair, gas- en waterleiding? Neem gerust contact met ons op.

sanitair-van-der-weerd-installatietechniek-franeker
sanitair-gas-waterleiding-van-der-weerd-installatietechniek-franeker

Onder sanitair, gas- en waterleiding vallen o.a. de volgende installaties:

Sanitair

Water- en gasleiding

Riolering

Hemelwaterafvoer

Waterontharders

Warmwaterbereiding

Contact opnemen

Staat het water u tot aan de lippen? Neem dan direct contact met ons op!