Over ons

Dat vertellen we u graag in een persoonlijk gesprek!

Bij Van der Weerd Installatietechniek werken wij met ruim 85 enthousiaste en gedreven medewerkers waarbij alles draait alles om vanzelfsprekend vakmanschap. Voortdurend innovatief blijven en kwaliteit bieden is ons credo. Wij bieden u innovatieve en duurzame oplossingen voor morgen!

De kracht van ons Franeker bedrijf is dat wij met meer dan 80 jaar ervaring, werken als een compacte flexibele organisatie met grote kennis en kunde in ons vakgebied. Wij zijn wendbaar en kunnen snel inspringen op veranderingen in de markt en tijdens bouwprocessen. Daarbij wordt een professionele opstelling en onze doelstelling voor een tevreden klant, nooit uit het oog verloren.

 

Maatschappelijk betrokken
Van der Weerd Installatietechniek is sponsor van een aantal (sport)clubs, verenigingen en stichtingen en voelt zich betrokken bij hun activiteiten.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Van der Weerd installatietechniek heeft al enkele jaren geleden serieus werk gemaakt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en neemt verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering. Lees verder…

Contact opnemen

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze installaties?