Zonnepanelen

De zon gaat niet voor niets op!

Ons antwoord op duurzaam denken, duurzaam doen; Van der Weerd Duurzaam!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor ons een vanzelfsprekendheid. Wij willen graag een duurzame woon- en werkomgeving realiseren door efficiënte oplossingen te creëren, bijvoorbeeld door zonne-energie. Altijd met het oog op de toekomst en de juiste balans tussen people, planet en profit.

Nu investeren in zonne-energie levert een flinke besparing op uw energierekening en u draagt bovendien bij aan een schoner milieu. Met zonnepanelen bent u niet meer afhankelijk van uw energieleverancier en heeft u doorgaans geen last van stijgende energieprijzen. Daarbij is er voor particulieren de mogelijkheid om ‘btw-vrij’ aan te schaffen en ook voor de zakelijke gebruiker zijn er fiscale voordelen. In sommige regio’s zijn zelfs nog lokale subsidiemogelijkheden. Alle reden om nu te kiezen voor zonnepanelen van Van der Weerd Duurzaam!

Wij komen graag ter plaatse om de specifieke situatie te beoordelen en hiervoor het beste advies te geven. Samen werken naar een passende oplossing voor een jarenlang zorgeloos en goed rendement. Duurzaamheid werkt!

Vragen over zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op.

Zonnepanelen-van-der-weerd-installatietechniek-franeker
Zonnestroominstallatie menameradiel 2
Neem contact op

U laat die energiebesparing toch niet lopen?