Laadoplossingen

Natuurlijk via een elektrotechnisch specialist

Laadoplossingen nodig als bedrijf of particulier? Van der Weerd Installatietechniek is dealer van het landelijk netwerk van ConnectNed. Als elektrotechnisch specialist hebben wij al veel ervaringen met laadoplossingen in verschillende situaties en beheren wij de volledige keten van elektrisch laden. Van advies en installatie tot en met het dagelijks gebruik waaronder ook uw laadpasbeheer.

Elektrisch rijden draagt bij aan een duurzame wereld. Doordat u geen gebruikmaakt van fossiele brandstoffen stoot u geen CO2 uit. En ook de uitstoot van stikstof en fijnstof is beduidend lager. Daarbovenop kunnen de batterijen van elektrische auto’s gerecycled worden. Én dragen elektrische auto’s sterk bij aan een duurzame uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Zo is de keuze snel gemaakt, toch?

Wij bieden complete, schaalbare en slimme laadoplossingen, afgestemd om uw persoonlijke situatie en behoeften. Of het nu gaat om het optimaal benutten van de aanwezige aansluiting of het laden met zelf opgewekte stroom of het verrekenen van de gebruikte stroom met externe partijen. Wij denken met u mee en hebben passende oplossingen voor elektrisch laden. Thuis, op de zaak en onderweg.

We voorzien u graag in advies en kunnen daarna uiteraard de installatie, service en het onderhoud voor u verzorgen.

Vragen over laadoplossingen? Neem gerust contact met ons op.

Laadoplossingen zakelijk
Eén aanspreekpunt voor de beste laadoplossing ConnectNed
Laadoplossingen laadpalen
Neem contact op

Op zoek naar complete, schaalbare en slimme laadoplossingen?