Projecten

Bekijk projecten waar we trots op zijn!

Dementievriendelijk wonen in IenhoarnState Menaam

  • dementievriendelijk wonen in Ienhoarnstate
  • Keuken in gemeenschappelijke ruimte
  • Keuken appartement
  • Sanitair appartement
  • installatietechniek
  • technische installatie

Het voormalige gemeentehuis van Menaam is in het afgelopen jaar omgetoverd tot een moderne woonlocatie met 30 zorgappartementen. De zorglocatie, onder de naam IenhoarnState en als dementievriendelijk wonen getypeerd, beschikt over een hoog comfortniveau. Daar zullen niet alleen de bewoners zich comfortabel en prettig bij voelen, maar ongetwijfeld ook de naasten.

De gehele technische installatie is door Van der Weerd Installatietechniek uitgevoerd. Techniek speelt hier een grote rol. Onder andere in de vorm van alarmeringssystemen. Bijvoorbeeld elektronica die in en om de appartementen, door middel van sensoren, bewegingen signaleert. Hierdoor kunnen bewoners zich veilig en vrijuit bewegen. Daarbij is de veiligheid geborgd, doordat zorgverleners goed geïnformeerd worden door de verschillende systemen. Dementievriendelijk dus.

Daarnaast verzorgen wij alle installaties zoals, riolering, water, sanitair, verlichting, verwarming, luchtbehandeling en zonnepanelen zodat het grotendeels haar eigen stroom opwekt.

Bekijk eventueel onderstaand filmpje (met dank aan Friso Bouwgroep) om een indruk te krijgen van de sfeer en inrichting van het gebouw.

Menaam

 

Datum: 28 april, 2021
Opdrachtgever: KwadrantGroep