Projecten

Bekijk projecten waar we trots op zijn!

Duurzame installatietechniek verbouwing Hotel de Walvisvaarder

Duurzame installatietechniek was de rode draad bij de verbouwing van Hotel de Walvisvaarder op Terschelling. Het milieubewustzijn bij eigenaar Dick Visser is groot. Hij sprak de wens uit om een duurzaam hotelgebouw te willen realiseren en kosten te willen besparen door gebruik van natuurlijke energiebronnen en terugwinning van energie.

Bij duurzame installatietechniek kom je als installatiebedrijf vaak uit op zonnepanelen in combinatie met een warmtepomp, warmteterugwinning en ledverlichting. Van der Weerd Installatietechniek mocht daarbij ook alle gebouwgebonden en technische installaties verzorgen, zoals sanitair, water, riool en licht- en krachtinstallaties. Hotel de Walvisvaarder heeft nu nieuw een duurzaam hotelgebouw. Met andere woorden, er is duurzaam gebouwd en rekening gehouden met de effecten op het milieu.

Ten tijde van de verbouwing zijn er steeds video-opnames gemaakt. Ook onze uitvoerder Henk Klaver is gestrikt voor een vlog. Voor wie het gemist heeft… hieronder kunt u die opname bekijken.

Wij wensen Dick en zijn team een fantastisch seizoen in deze bijzondere tijd!

 

Datum: 11 juni, 2021
Opdrachtgever: Hotel de Walvisvaarder
  • Duurzame installatietechniek
  • Duurzame Zonnepanelen
  • technische installaties
  • sanitair
  • verlichting