Projecten

Bekijk projecten waar we trots op zijn!

Innovatieve technische oplossingen voor De Jong Hot Water Tanks

Als we het hebben over innovatieve technische oplossingen dan bedoelen we vaak duurzame verwarming en geavanceerd klimaatbeheer. Maar een opvallend knappe prestatie hier is toch wel het leggen van voedingskabels van transformator naar verdeelkasten. 

Dit project betreft de realisatie van een 3-tal nieuwbouwhallen voor de productieprocessen van De Jong Hot Water Tanks in Gorredijk. Er zijn twee hallen met een eigen duurzame warmtepomp (laag temperatuur) en vloerverwarming. Daarbij hebben wij rekening gehouden met de plaatsing van de machines. Het gebouwbeheerssysteem regelt het klimaat voor optimale werkomstandigheden. In combinatie met een gebouwbeheersysteem managen we de volledige hal op temperatuur.

Onze monteurs hebben lichtlijnen, kabelladders en natuurlijk de benodigde voedingspunten geïnstalleerd in alle hallen, essentieel voor operationele processen en connectiviteit. Daarnaast zijn in de grootste hal (ca. 46 x 132 meter) maar liefst acht verdeelkasten geplaatst voor alle machines. Deze verdeelkasten worden gevoed vanuit een nieuwe transformator van Fedura, waarbij Liander de spanning levert. Het leveren en leggen van de voedingskabels van de transformator naar de verdelers was onderdeel van de opdracht. Een uitdagende taak die zorgvuldigheid en nauwkeurigheid vereist. Trots dat onze monteurs deze expertise in huis hebben.

Ook willen we onze dank uitspreken aan de opdrachtgever. Fijn dat we opnieuw het vertrouwen hebben gekregen voor het bieden van innovatieve technische oplossingen voor het nieuwe Research-lab tegenover de hoofdlocatie.

Ook technische uitdagingen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Datum: 5 december, 2023
Opdrachtgever: HWT
  • Innovatieve technische oplossingen bij HWT
  • Gebouwbeheersysteem
  • Innovatieve technische oplossingen via verdeelkasten
  • voedingskabels van transformator naar verdelers