Projecten

Bekijk projecten waar we trots op zijn!

Licht en ruimte voor Dienst Noardwest Fryslân

In opdracht van de Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid Noardwest Fryslân mochten wij de gehele renovatie van alle elektrotechnische installaties verzorgen. Tegelijkertijd is tevens een verbouwing gerealiseerd van het kantoorpand aan de Eise Eisingastraat in Franeker.

Niet alleen ging het bij dit project om alle elektrotechniek, data installaties en communicatie, maar ook om het sanitair. Zoals u wel vaker ziet hebben we ook dit project in samenwerking met Bouwbedrijf Van Marrum uitgevoerd. En precies volgens planning voor de jaarwisseling van 2018/2019 weten af te ronden. Op LinkedIn plaatste de Dienst daarover het volgende bericht:

Tot nu toe was de Dienst gevestigd op twee locaties in Franeker. Door een verbouwing en uitbreiding van ons pand aan de Eise Eisingastraat gaat nu een lang gekoesterde wens in vervulling: sinds deze week werken we met z’n allen onder één dak. En wat voor dak! We zijn enorm trots op onze nieuwe, lichte, ruime werkomgeving. 

Op grond van dit bericht mogen wij concluderen dat dit project bijzonder goed geslaagd is. Op de foto’s wordt duidelijk hoe licht en ruimtelijk het kantoor is geworden.

Datum: 10 januari, 2019
Opdrachtgever: Dienst Noardwest Fryslân
  • Licht en ruimte Dienst Franeker 9
  • Licht en ruimte Dienst Franeker 3
  • Licht en ruimte Dienst Franeker 2
  • Licht en ruimte Dienst Franeker 1
  • Licht en ruimte Dienst Franeker 6
  • Licht en ruimte Dienst Franeker 7