Projecten

Bekijk projecten waar we trots op zijn!

Nieuwbouw Hotel Nes Ameland

In opdracht van de familie Oenema begeleiden en realiseren wij de nieuwbouw van Hotel Nes op Ameland en dan met name op het gebied van alle technische installaties.

Naast de elektrotechniek in alle nieuwe hotelkamers, algemene ruimten, keuken, wasruimte en ontbijtzaal  installeren wij ook een communicatie- en data-installatie. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de inrichting en werking van het sanitair (douche en toilet). Tevens richten we een complete technische ruimte in ten behoeve van het gehele hotel, zowel het oude als nieuwe gedeelte.

Klaas Tjibbe en Cindy Oenema zijn samen met hun drie kinderen eigenaar van Hotel Nes op Ameland. Doordat het een gemoedelijk familiehotel is bent u verzekerd van een warm welkom. Zo biedt het hotel verschillende 2-, 3- en 5-persoonskamers aan. Vanaf Juli 2019 zijn de nieuwe kamers beschikbaar. Met deze verbouwing is het hotel straks uitgebreid naar totaal 60 kamers. (Bron: Facebookpagina Hotel Nes Ameland).

U kunt zich vast voorstellen dat het hotel een ware metamorfose ondergaat en dat de nieuwbouw zeker uitnodigt tot (opnieuw) een verblijf in dit familiehotel. Wij wensen de familie Oenema in ieder geval veel succes toe!

 

Datum: 7 juni, 2019
Opdrachtgever: Hotel Nes Ameland
  • Nieuwbouw Hotel Nes Ameland
  • Ontwerp architect
  • Technisch systeem bedacht door Technicus Smart Energy
  • Sanitair nieuwbouw
  • Nieuwe ontbijtzaal
  • Ingang van het hotel