Projecten

Bekijk projecten waar we trots op zijn!

Nieuwe bedrijfshal Staal en Aluminiumbouw Harlingen

Van der Weerd Installatietechniek is intensief betrokken geweest bij de uitbreiding en bouw van de nieuwe bedrijfshal voor Staal & Aluminium Bouw (SAB) Harlingen. 

De constructie van de nieuwe hal verzorgde het metaalbewerkingsbedrijf SAB, eerder onder de naam Metaalbewerking E. de Jong, zelf. Eigenaar Erik de Jong benaderde ons om de elektrotechniek, klimaattechniek, sanitair, gas – en waterleiding en communicatie en beveiliging te installeren. Ofwel, de complete technische installatie te realiseren.

De uitbreiding geeft het gecertificeerde bedrijf de kans om grotere projecten te kunnen aannemen. En te groeien in het vervaardigen van bijvoorbeeld (roestvrij) stalen of aluminum masten, deuren en luiken voor de jacht- en scheepsbouw. Daarnaast doen ze nog veel meer projecten, maar voor ons teveel om hier te noemen. Daarvoor verwijzen wij u graag naar hun eigen website.

Wij wensen De Jong in ieder geval veel succes met de gerealiseerde nieuwe bedrijfshal en in het algemeen met zijn groeiende onderneming.

Misschien ook interessant om te lezen: Luchtbehandelingsinstallatie in bedrijfshal Foox Bergsma Franeker en Uitbreiding bedrijfshal SRA Bolsward.

Foto: SAB

Datum: 24 juni, 2019
Opdrachtgever: Staal en Aluminiumbouw Harlingen
  • Nieuwe bedrijfshal SAB Harlingen